Over Columba Congresbureau

"ONZE PASSIE IS; VAN EEN COMPLEX CONGRES EEN SUCCES MAKEN"

 

Over Columba Congresbureau

Wij ontzorgen projectleiders bij overheid en non-profit organisaties met het organiseren van hun congres. Zo kunnen zij zich concentreren op de inhoud met als resultaat een succesvol congres.

Waarom kunnen wij jou helpen?

Wij geloven dat wanneer iedereen vanuit zijn eigen kracht datgene doet waar hij goed in is, je dan zult komen tot het beste resultaat. Wij weten dat wanneer jij je als projectleider volledig focust op de inhoud van het congres en daarnaast gebruik maakt van onze expertise bij de organisatie hiervan, dit resulteert in een kwalitatief uitmuntend en succesvol congres.

Waarom Columba Congresbureau?

Wij zijn echte organisatiespecialisten met passie voor ons werk. Wij nemen de complete zorg uit handen zodat jij als projectleider je volledig kunt richten op de inhoud van het congres. Dankzij onze enorme ervaring weten wij hoe belangrijk het is om een congres te organiseren met een wauw effect. Wij komen dan ook met verrassende invalshoeken en nieuwe ideeën. Daarnaast vervullen wij een adviserende rol bij het zoeken naar geschikte werkvormen, passend bij de doelstelling van het congres. Wij nemen het gehele organisatieproces op ons met als resultaat een zorgeloos, succesvol en soepel lopend congres.

De 4 V's kenmerkend voor onze werkwijze zijn:
- Vakkundig 
- Veelzijdig 
- Vlekkeloos
- Verrassend

Onze visie 

Onze missie is projectleiders te ontzorgen met hun congresorganisatie en een vertrouwensband op te bouwen. Hierdoor kunnen zij de focus houden op de werkelijke essentie van het congres; de inhoud. Onze visie is dat door het wegnemen van de organisatorische en operationele rompslomp, een congres op het hoogst mogelijk inhoudelijk niveau kan komen waardoor de kennisoverdracht optimaal is en doelstellingen van het congres behaald en zelfs overtroffen worden.

Samenwerking 

Afhenkelijk van het soort opdracht wordt desgewesnt samenwerking gezocht binnen het eigen netwerk.

Even voorstellen

Hallo, ik ben Jolanda Duyvesteyn, oprichtster en eigenaresse van Columba Congresbureau sinds 2000. Úw professionele rechterhand als het gaat om de organisatie van zakelijke evenementen zoals congressen, conferenties, symposia en beurzen.

Jolanda

Logistiek, administratief en communicatief komt er bij congres organisatie veel kijken, terwijl de inhoud voor u telt! Laten we beiden doen waar we goed in zijn...

U de inhoud, wij de organisatie!