Klanten aan het woord

Op donderdag 15 oktober vierde de Stichting Ziektekosten Verzekering Krijgsmacht (SZVK) haar 20-jarig bestaan in Bronbeek te Arnhem. Voor de organisatie van ons congres “20 jaar SZVK en gezondheidszorg voor militairen” hebben wij de hulp ingeroepen van Jolanda Duyvesteyn van Columba Congresbureau. Jolanda heeft met haar hands-on aanpak ervoor gezorgd dat we een geweldig congres hebben gehad met een afwisselend, creatief programma. De SZVK heeft enorm veel en positieve reacties ontvangen. Een onvergetelijke dag!

Nel Gerbranda - Directeur SZVK


"Columba Congresbureau in de persoon van Jolanda Duyvesteyn is hét bedrijf dat je moet hebben als je een hands-on aanpak wilt van je congres. Iemand die zaken voor elkaar krijgt, creatief én proactief meedenkt, je zorgen uit handen kan nemen, en dat alles in het belang van haar opdrachtgevers! Deze eigenschappen hebben er toe geleid dat Columba Congresbureau al tot 3 maal toe betrokken is geweest bij de organisatie van het Nationale Verkeersveiligheids Congres. Elke editie weer kwam Jolanda met allerhande verfrissende ideeën om de interactie tussen deelnemers te stimuleren, van verrassende zitelementen tot interactieve werkvormen. En laat interactie nou nét zijn wat een netwerkcongres nodig heeft!"

Maura Houtenbos - SWOV


Als beroepsvereniging EVU-Nederland met allemaal vakidioten is het goed om iemand als Jolanda achter je te hebben staan die weet hoe je een geslaagd congres of symposium organiseert. Vanaf ons eerste symposium, alweer 3 jaar geleden, tot en met de EVU-Fieldday afgelopen september staat zij ons op professionele wijze bij, en komt met goede ideeën. Zij ontzorgt door een hoop werk uit handen te nemen, zoals de communicatie, het opvragen van offertes en het daarbij behorende onderhandelen, en ook het administratieve deel, zodat de vakspecialisten zich tot het inhoudelijke kunnen beperken. Op de dag zelf waakt zij dat alles loopt zoals gepland, en dat loopt het dan ook!

Bas Wartenbergh - Ongevallen Analyse Nederland


"Jolanda heeft, niet voor het eerst, geholpen met het organiseren van een gladheidcoördinatoren dag voor Rijkswaterstaat. Het was heel prettig samenwerken met Jolanda. Zij kwam met goede adviezen ten aanzien van de locatie en de invulling van de dag. Zij nam ons vrijwel al het werk uit handen tijdens de voorbereiding maar ook op de dag zelf. Alles was keurig en tot in de puntjes verzorgd. Het contact met Jolanda was prima, afspraken werden nagekomen en ze was vrijwel altijd bereikbaar of belde heel snel terug. Als wij weer een evenement organiseren zullen we niet aarzelen om Jolanda weer te vragen."

Jan Rients Slippens - Senior Adviseur Gladheidbestrijding bij Rijkswaterstaat Verkeer en Watermanagement


"Columba Congresbureau organised a Rapid Manufacturing congress in very high quality. It was the first time for me at TNO to initiate the event and we had to see that all came together in a good way; the program, the speakers, the attendees, the venue, the catering, the AV etc.
Well, Jolanda did it fantastic! Taking away the worries from myself, keeping me up to date along the route, staying strait on time with a detailed planning; wow next time I will contract Jolanda / Columba again!"

Anton Gerrits
Project Manager at TNO