• project-management
  • Wie houdt bij u de vinger aan de pols?

Projectmanagement van congressen

Wilt u ook verzekerd zijn van een succesvol georganiseerd congres? Met excellent projectmanagement waarborgen wij de kwaliteit in alle fases van al onze projecten.

Voordelen van projectmanagement

Door ons voor uw projectmanagement in te schakelen geniet u van tal van voordelen:

  • U kunt zich focussen op de inhoud
  • Minder stress van personeel en een hogere kwaliteit van inhoud
  • Kostenbeheersing voorkomt onvoorziene kosten
  • Efficiënte werkwijze door ervaren mensen

Projectmanagement en kostenbeheersing

Uitbesteden of toch zelf organiseren? Wij weten dat dit vaak een kwestie van geld is. Daarom leveren wij maatwerk waarin kostenbeheersing centraal staat.

"Schoenmaker blijf bij je leest!"

Kwaliteit kost geld, maar het rendement van uw congres is gegarandeerd hoger. Met minder stress en zorgen op de schouders van uw personeel en de focus op de inhoud, is de kans op succes vele malen groter als u de organisatie van een congres uitbesteedt.

Ervaring en kennis van zaken

Columba Communications is de spin in het web en een duizendpoot op het gebied van project management. Als geen ander weten wij wat reële kosten zijn en welke de meest geschikte locaties zijn. Ook als het gaat om de huur van professionele techniek en entertainment bieden wij u een succesvol plaatje.

Succes met professionals!

Wij werken samen met mensen met ervaring en worden er alleen maar professionele middelen ingezet. Planning en communicatie is ons vak waarbij samenwerking en afstemming tussen betrokken organisaties, instanties en uw mensen een vanzelfsprekendheid is!

Uw project en de kosten beheersbaar maken is ons doel. U de focus op inhoud, wij de organisatie, voorbereiding, planning en uitvoering met als doel een succesvol evenement!