• bloggen

Congresorganisatie

In dit blog lees je alles over trends, nieuws en ontwikkelingen op het gebied van congresorganisatie met daarnaast vele tips & trics die jou behulpzaam kunnen zijn bij het organiseren van je congres.

Het belang van een goede technicus tijdens je congres

Geplaatst door op in Leveranciers
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 3399
  • 0 reacties
  • Afdrukken

Goud waard!

medal 390549 180Is dit je wel eens overkomen? Je hebt de voorbereidingen van je congres allemaal goed uitgevoerd, maar tijdens de presentaties blijkt er van alles mis te gaan. Sprekers die worstelen met het opstarten van hun presentatie, geluidsfragmenten die niet werken, microfoons die onderling gewisseld moeten worden, piepende geluiden uit de geluidboxen enz. Je dacht vast geld te kunnen besparen door geen aparte technicus in te huren en de techniek zelf wel te regelen.

Maar niets is minder waar! Mijn ervaring is dat een specialist, de technicus in dit geval, goud waard is tijdens je congres. Ik adviseer mijn opdrachtgevers daarom steevast NOOIT te besparen op het inhuren van een technicus.

Columba 15 jaar

new years eve 577506 180"Time flies when your're having fun". Een gevleugelde uitspraak die ik alleen maar kan bevestigen. Want Columba bestond afgelopen 1 juli 15 jaar, en mijn hemel, wat is die tijd omgevlogen. In de begin jaren zoekend naar de juiste formule, nu uitgegroeid tot een veel gevraagde congresorganisator. In deze hoedanigheid deel ik, door het schrijven van blogs, graag mijn kennis en ervaringen om jullie zodoende te helpen bij het organiseren van je congres. Maar er is meer!

Wees je congres de baas

Ik weet als geen ander dat zelf een congres organiseren ontzettend leuk is om te doen. Maar wat nu als de ervaring en kennis ontbreekt? Uitbesteden kost (veel) geld. Daarom heb ik kort geleden besloten om een training congresorganisatie samen te stellen en deze aan te bieden aan iedereen die een congres, symposium e.d. gaat organiseren.

learn 415341 180Na de succesvolle pilot "Van Flop naar TOP congres" gehouden onder een groep secretaresses van het Erasmus MC is nu het moment aangebroken dat ik mijn training werkelijk ga aanbieden. Een training in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, praktisch van opzet, veel praktijk voorbeelden en oefeningen die met elkaar worden uitgewerkt. De eerste training vindt plaats op donderdag 24 september. Lees meer....

Zonnige zomer(vakantie)

accessories 84528 180Velen zijn, of gaan binnenkort met vakantie. Ik wens iedereen dan ook een hele mooie zomer toe, een fijne vakantie, en een veilige terugkeer. Voor de thuisblijvers geldt, net als voor mij, lekker rustig doorwerken, af en toe een pauze nemen en tussendoor genieten van een mooie zomer.

 

Vond je dit blog interessant en vind je dat anderen dit blog ook moeten lezen? Deel dit artikel dan met je Facebookvrienden, -fans, linkedIn contacten, Twitter volgers en via de share knoppen hiernaast, zodat ook andere mensen in jouw netwerk profiteren.

Laatst aangepast op
0

Reacties

  • Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft

Laat uw reactie achter

Gast dec 09, 2021